Online boekhouden

Ons kantoor biedt u als ondernemer de mogelijkheid om volledig online uw eigen dossier te beheren. De facturen worden opgemaakt in één format of UBL formaat waardoor uw klant ze automatisch kan inlezen in zijn boekhoudpakket.

Dit type van facturatie is een must bij facturatie aan de overheid. De overheid aanvaardt enkel nog e-facturen. Online boekhouden is dus niet meer weg te denken. Uw inkomende facturen worden aan de hand van een OCR herkenningssysteem voor u klaargezet voor verwerking. Doormiddel van een uniek email adres gekoppeld aan uw dossier kunt u eenvoudig al uw facturen doorsturen ter verwerking.

Aan de hand van een scan-to-mail functie kunt u eenvoudig al uw papieren facturen digitaal inlezen. Met behulp van een applicatie op uw smartphone kunt u uw facturen inscannen en doorsturen ter verwerking. U kunt op uw mobiel toestel de openstaande facturen van uw klanten en leveranciers raadplegen. Het aanmaken van herinneringsbrieven en het uitvoeren van betalingen kan volledig vanuit het pakket aangestuurd worden.

U hoeft niet langer elke betaling één voor één uit te voeren in uw pc-banking module. Uw bankverrichtingen worden automatisch geladen via de CODA-bestanden die uw bank rechtstreeks aanlevert aan het online boekhoudpakket.

Kortom ons kantoor is dankzij het gebruik van online boekhouden klaar voor de toekomst.

Online Boekhouding

Starterbijstand

Startersbijstand

Wij staan u bij als startende ondernemer met raad en daad betreffende de keuze van de juridische vorm, het opstellen van uw financieel plan, de aanvraag van subsidies en premies.

Boekhouding

Boekhouding

  • Bijhouden van de boeken
  • Bepalen van het boekhoudkundig resultaat
  • Opmaken van de jaarrekeningen
  • Raad geven betreffende de organisatie van de boekhouding

Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Op basis van een analyse van de rentabiliteit van uw onderneming kunnen wij voorstellen doen om de economische gezondheid van uw onderneming te onderhouden en/of te optimaliseren, en dit zowel op korte als op lange termijn (bv. door organisatie van de opvolging).

Fiscaliteit

Fiscaliteit
Wij verlenen bijstand aan alle belastingplichtigen bij o.a. het invullen en indienen van de elektronische aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasting en de BTW. Door nauwe samenwerking met notarissen en advocaten kunnen wij ook advies verlenen betreffende successierechten, douane en accijnzen, alsook registratierechten.